lauantai 1. joulukuuta 2012

iltapäivän aatos

Tuotemerkit piilotettiin tupakka-askeista Australiassa (iltasanomat)

Ja tilalle lätkästiin herttaset, lääketieteelliset/taiteellisesti kantaaottavat kuvat kaikennäkösistä vaivoista mitä tupakointi saattaa aiheuttaa. Täytyy tässä kohden kyllä myöntää, että ite en oo ikinä pelänny varvaskuoliota kun oon keuhkojani tervannut.

Itse henkilökohtaisesti pidän tupakoinnista. Se on ihan mukavaa, emmä sitä muuten harrastais. Myönnän kuitenkin kyllä samalla sen olevan vähä pöljää hommaa. Pari viikkoa olen nyt ollut ilman ja jokusen kerran oon pannut merkille tuntevani itseni keskivertoa virkeämmäksi, eikä ne ylämäetkään konkelilla sotkiessa vituta ihan niin paljon, kun keuhkot ottavat enemmän happea vastaan. En kyllä silti allekirjota tuommosta pelottelutaktiikkaa, mutta se ei johdu siitä että itsekin poltan.

Tuosta Aussien hommasta tullee nimittäin olo että maata johtaa joku helvetin tarhatäti. Sellanen nutturanatsi joka kieltää kaikki hauskat lelut ja leikit eikä hymyile ikinä. Musta tuo on ihan sama kun joku hammaspeikolla pelottelu. Ollaanko Australiassa henkisesti jälkeenjääneitä? Eikö niille uskalleta antaa vastuuta itestään ja terveyestään? En keksi miksi muuten pitäis lätkiä vastenmielisiä kuvia röökiaskien kylkeen kun pitää ottaa kovat keinot käyttöön tupakoinnin kitkemiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti