torstai 1. marraskuuta 2012

Hevijuntin kokkikoulu

Tässä yleispätevä ohje niin arjen kuin pyhienkin herkkuhetkiin.

1. Ota jääkaapista/pakkasesta/kaupan hyllyltä reilu määrä jotain. Mieluiten halpaa lihaa. Määrällisesti niin paljon että seuraavankin päivän illallinen valmistuu jääkappiin odottamaan vuoroaan

2. Paista se naurettavan ylimitoitetussa määrässä öljyä.

3. Lisää suola, mustapippuri ja chili. Suositeltu määrä: liikaa

4. Kisko kitusiisi. Vedä vaikka siivu paahtista kaveriksi leikkiäksesi syöväsi monipuolisesti.

5. Syö myös seuraavan päivän annos.

6. Uhraa viisi sekuntia päivästäsi poteaksesi syyllisyyttä ahneudesta ja epäterveellisistä elintavoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti