maanantai 19. marraskuuta 2012

otsikko

Mikä päivä tänään on? Tänään on se päivä, kun ei vittu kiinnosta. Heräsin kerrankin ajoissa, mikä oli aika saavutus siihen nähden että koulu alkoi 12.30. Kävelin puoli tuntia reippahasti opinahjoon valmistautuneena henkisesti ja fyysisesti olemaan motivaatiosta tai hereilläolosta riippumatta täysin kyetön ottamaan vastaan mitään informaatiota, mitä se jollain aivan omalla tietoisuuden tasollaan heiluva luennoitsija selittää. Tai tarkemmin kuvailtuna mumisee itsekseen. Siis silloin, kun ei suorita erikoisia puolen tunnin katoamistempauksia.

No perillä sitten ilmeni että tunti on peruttu. Olisi ollut vieläpä se yksi kerta tuhannesta, kun en ole sen täsmälliset 5 minuuttia myöhässä. No ei siinä. Onneksi oli jäänyt konkeli(eli polkupyörä) koulun eteen perjantaina. Tai torstaina. Tai tiistaina. Onneksi oppilaitos ei ilmeisesti sijaitse kenenkään kotimatkalla baarista palatessa.

Pitäisi vissiin käyttää aika hyödyksi ja siivota, pyykätä, tiskata, palauttaa pulloja ja täydentää jääkaappiaan. Ei kyllä kiinnosta. Johtuneeko vuodenajasta vai mistä, kun ei nappaa vittu mikään. Tupakkaakaan ei ole tullut poltetuksi moneen päivään. Ihan vaan siitä syystä kun ei ole viitsinyt ostaa. Kaljaa kyllä oon kiskonut kaksin käsin v-loppusin jotta älkää nyt säikähtäkö. Yleisen motivaation määrää kuvaa ehkä myös tämän päivän menu. Joka on sitten sama kuin eilen. Ja toissapäivänä. Täysjyväriisiä piste. Kurjuuden maksimointia tosin lievittää siskon lahjoittamat, allekirjoittaneelle entuudestaan tuntemattomat mausteet joita voi perstuntumalta kipata ruokaan hyvillä mielin, sillä lopputulos vaikuttaisi aina olevan maittava, käytti niitä kuinka holtittomasti tahansa..

Huomasin tosin pystyväni vetämään 20 leukaa ja tekemään 60 punnerrusta, joten ei kaikki voi ihan huonosti olla.

1 kommentti: