maanantai 17. syyskuuta 2012

Tuplapenetraatio

Ei oo ollu nettiä eikä kirjotusmahiksia. Täsä on sitte korvaukseksi vanhaa skeidaa copypastettuna muualta.



Olinpa tässä eräs kaunis päivä tekemisen puutteen takia ajatuksiini syventynyt. Rupesin siinä sitten miettiin aikuisviihteen ulottuvuuksia, niinkun tietty kuka tahansa tavanomaisessa hengen ja ruumiin kunnossa oleva parikymppinen jätkä. Ja miksipä ei! Onhan se nyt sentään aika laaja-alainen taiteen ja viihteen muoto, ja jos joku siltä onnistuu tyystin elämänsä aikana välttymään niin pitäköön vaan kivvaa sielä vitun tynnyrissään!

Siinä pohtiessani sitten ajatukseni kohdentuivat kahteen asiaan pornossa, mistä en ite niin suuresti välitä, mutta jotka aivan mukisematta yhdistyvät ohjaajan niin halutessa:

1) Sellanen gangbang eli joukkohuvi eli Kimppakiva, misä rumemman sukupuolen hikisiä edustajia ähisee kohtauksessa enempi mitä naisia, tai muuten vaan keksivät yhteistuumin puuhastella kahdestaan tai porukalla yhden naisen kimpussa vaikka usiampi neito tarjolla oliskin.

2) Hardcore, misä ei paljon heikompitunteisista välitetä, vaan paahdetaan 100-0 mahdollisimman ankarasti ja paljastavasti.

Kun nää kaksi osa-aluetta lyödään yhteen, niin usiasti tuloksena on se että kaks enemmän tai vähemmän sheivattua gorillaa josakin kohin tunkee lemmenletkujaan sammaan reikään, joskus jopa kakkoseen, mistä ei perus sedulakinkku ilman myöhempää vaippapakkoa varmaan ihan noin vain selviäisikään.

Eikö se oo ihan vitun homoa? Miettikääpä nytte. Paraatikunnossa muna munnaa vasten siinä puhistaan ja vaara, että kivekset koskee on aivan konkreettinen. Tokihan siinä on se nainen, mutta itelle ainakin herrää mitä vahavin eppäilys että kulissina se siinä toimii. Tavanomaista kulissia ankarampaa kuritusta tosin vastaanottavana sellaisena, mutta kuitenkin.

En tiijä. Rippauskin satteenkaarta tuohon niin se kimppakiva mennee siihen että miehet pannee ja nainen kattoo. Miettikääpä sitä kun seuraavan kerran katotte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti