keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Top 3 muistot eräältä Ala-Asteelta

3. Leikittiin pikkusina kolmasluokkalaisina välitunnilla koulun pihalla olleen jyrkkärinteisen kukkulan päällä. Muutama iso ja paha vitos-, tai kutosluokkalainen rynni sitten sinne kurmottamaan rääpäleitä. Normaalisti isompia poikia tuli varottua, mutta tällä kertaa annettiin perkeleille selkään silkalla ylivoimalla. Eivät vittuilleet enää.


2. Koulussa oli erityisoppilaille varattu siipi. Nämä muodostivat arviolta puolet koulun oppilaista ja niihin lukeutui jos jonkinmoista kaveria ja kummajaista, lievistä luki- ja keskittymishäiriöisistä kuolaa monttu auki valuttaviin Alpoihin ja Kimmoihin. Eräs välitunti sitten tuli todistettua, kun tavallisten oppilaiden yllyttämänä yks näistä Kimmoista sitten juoksi housut kintuissa koko vitun piha-alueen poikki innostuneesti mölisten ja silmät vilpitöntä iloa ja riemua heijastaen.
 
 
1. Opettajan ilme vitosluokalla eräs päivä. Kotona luettavaksi annetusta ympäristötiedon kappaleesta järjestettiin pienimuotoinen, noin sivun mittainen yllärikoe. Hiljaisen lyijärirapinan keskellä sitten eräs Jemina-Jasmiin(nimi muutettu) nosti päänsä, ja kysyi aivan vilpittömän uteliaana suureen ääneen että MUNNIIKO ILIVES. Viides vitun luokka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti